top of page
DSC_0332_edited.jpg

Sport is altijd al mijn passie geweest en ik ben één van de gelukkigen die van zijn passie zijn beroep heeft kunnen maken.

Mijn doel is om je 'op te leiden' en om je net zo enthousiast te maken over sport als ikzelf. Iets wat je leuk vindt is tenslotte makkelijker vol te houden.

 Het voornaamste voordeel is dat je tijdens deze trainingen werkt aan een betere techniek, waardoor je sneller progressie boekt en je de kans op blessures verkleint; of je nu een beginner of een gevorderde sporter bent.

Over TWPT

mijn persoonlijke achtergrond

Ooit was ik een klein jongetje met een hele hoop energie. Ik maakte daarom kennis met judo toen ik 7 jaar oud was en rolde zo verder in sporten als traditioneel jiujitsu, rugby, taekwondo, mma, kickboksen & uiteindelijk de sport die ik nog steeds dagelijks beoefen: Braziliaans jiujitsu. 

Om fitter en sterker te worden stortte ik mij ook op krachttraining en fitness en besloot ik uiteindelijk daar mijn beroep van te maken. Ik voltooide de opleidingen Sport en Bewegen (Bewegingsagoog), Fitness Medewerker A, Personal Trainer B, Sportmassage en Shredded By Science. 

Inmiddels ben ik alweer 12 jaar werkzaam in de sportbranche, heb ik veel ervaring opgedaan als fitness- en personal trainer en geniet ik nog elke dag van mijn werk.

TIM WILLEMSEN PT
STEL JE VRAAG

PERSONAL TRAINING IN WEESP, MUIDEN E.O.

info@timwillemsenpt.nl

KVK: 64378640

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Bericht verzonden!

bottom of page